Τι είναι τα ZIP LOXX Hair Extensions;

Τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS είναι η νεότερη επανάσταση σστην κατηγορία των hair extensions. Ο μηχανισμός ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS είναι ένας υβριδικός σχεδιασμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη επιλογή και είναι μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Η μοναδική κατασκευή του προσφέρει μια φιλική προς το περιβάλλον, επαναχρησιμοποιήσιμη και ανώδυνη διαδικασία εφαρμογής και αφαίρεσης, χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητα των μαλλιών των χρηστών του. Τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS είναι χειροποίητα με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας πλαστικά υλικά και 100% ανθρώπινα μαλλιά τύπου remy. 

Πώς εφαρμόζονται τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS;

Τα ZIP LOXX Hair Extensions δημιουργούνται με τη χρήση ενός αβαρούς, ευέλικτου, πλαστικού μηχανισμού zip, που είναι προσαρτημένος στα μαλλιά και εγκαθίσταται με τη χρήση του ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS Ztool. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε XXtend Dry Shampoo στα μαλλιά πριν από την εφαρμογή.

Είναι τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS  clipins και είναι απαραίτητο να τα αφαιρέσετε τη νύχτα;

Τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS δεν είναι clip-ins και δεν πρέπει να αφαιρεθούν τη νύχτα. Τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS είναι ένας μοναδικός υβριδικός μηχανισμός που παρέχει τα οφέλη της μακροπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης χρήσης. Η μέθοδος εφαρμογής σας επιτρέπει να κοιμηθείτε άνετα με τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS στα μαλλιά σας. Για να μειώσετε την καταπόνηση στο τριχωτό της κεφαλής, συνιστούμε προσαρμογές κάθε 2 εβδομάδες. Τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα και εύκολα κατά τη διάρκεια του στεγνώματος των μαλλιών σας με βούρτσα και πιστολάκι, ενώ σε αυτό το σημείο μπορούν επίσης να καθαριστούν τα μαλλιά.

Μπορώ να φοράω τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS μακροπρόθεσμα;

Ο μηχανισμός ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS κατασκευάστηκε με μοναδικό τρόπο για μακροχρόνιους χρήστες των extensions. Μετά την εγκατάσταση των ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS, συνιστούμε ανεπιφύλακτα προσαρμογές κάθε 2 εβδομάδες για τη διατήρηση της ποιότητας και της ακεραιότητας των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, καθιστώντας το ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS την ασφαλέστερη επιλογή για μακροχρόνιους χρήστες. Τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS μπορούν να αντέξουν πλύσεις και ζέστη, καθώς επίσης άσκηση ακόμη και κολύμπι.

Πόσα πακέτα επέκτασης μαλλιών χρειάζομαι για πλήρη κεφαλή;

Τα extensions Choix & Superbe συνοδεύονται από 10 ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS σε 1 πακέτο μαλλιών. Επιπλέον:

  • Για μικρό μήκος και όγκο – χρησιμοποιήστε 1 συσκευασία
  • Για μεγάλο μήκος και όγκο – χρησιμοποιήστε 2 συσκευασίες
  • Για το απόλυτο μήκος, πάχος και όγκο – χρησιμοποιήστε 3 έως 4 συσκευασίες

Οι επεκτάσεις NeXXt διαθέτουν 4 ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS σε 1 πακέτο μαλλιών

Πόσους διαφορετικούς τύπους μαλλιών φέρει το ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS;

Το ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS προσφέρει σήμερα δύο τύπους μαλλιών.

  1. Οι υψηλότερες επεκτάσεις ποιότητας γίνονται από 100% ανθρώπινα μαλλιά remy τύπου Choix διαθέσιμα σε 45 διαφορετικά χρώματα. Το Superb διατίθεται σε 21 διαφορετικά χρώματα.
  2. Κυκλοφόρησε επίσης μια νέα σειρά από hair extensions NeXXt από συνθετικές ίνες και διατίθεται σε 30 διαφορετικά χρώματα.

Πώς πρέπει να φροντίζω τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS Hair Extensions;

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε τα hair extensions σας για να παρατείνετε τη μακροζωία των μαλλιών. Για καλύτερα αποτελέσματα, λούστε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας σαμπουάν και μαλακτικό χωρίς θειικά άλατα. Ανανεώστε την εμφάνισή σας με το XXtend Dry Shampoo μεταξύ των πλυσιμάτων και πριν από την εγκατάσταση. Για να ρυθμίσετε και να αναζωογονήσετε τα extensions, ψεκάστε το XXtend Restorative Treatment σε στεγνά μαλλιά με πετσέτα μετά το πλύσιμο και πριν εφαρμόσετε προϊόντα styling. Το XXtend Restorative treatment προσθέτει βιταμίνες και ενυδατικές κρέμες για να διατηρεί τα extensions σας υγιή, δυνατά και ζωντανά μέσα και έξω από τα μαλλιά σας.

Φεύγει το ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS;

Το ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS σχεδιάστηκε για να παραμένει ασφαλές στη θέση του στο τριχωτό της κεφαλής. Για να φύγει, ο μηχανισμός θα πρέπει ή να τραβηχτεί χρησιμοποιώντας μεγάλη δύναμη, ή οι προεκτάσεις να μην έχουν εγκατασταθεί σωστά. Δύο εβδομάδες μετά την εφαρμογή των ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS, θα παρατηρήσετε ότι ο μηχανισμός απομακρύνθηκε φυσικά από το τριχωτό της κεφαλής, ενημερώνοντας τον χρήστη για την περίοδο προσαρμογής.

Σημείωση: Η πιθανή ολίσθηση μπορεί να εμφανιστεί σε άτομα με πολύ λεπτά μαλλιά.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω σωστά τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS από το πακέτο;

Για να αφαιρέσετε τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS από την πλαστική καρτέλα, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τον αντίχειρά σας για να ανοίξετε το πρώτο άκρο. Μόλις ανοίξετε το πρώτο άκρο, συνεχίστε να ανοίγετε κάθε άξονα τραβώντας απαλά τον μηχανισμό με το ένα χέρι και ασφαλίζοντας τον με το άλλο. Αυτό θα βοηθήσει τα ανοίγματα να ανοίξουν ομαλά και να ελαχιστοποιήσουν τυχόν ζημιές στον μηχανισμό ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS. Μόλις αφαιρεθούν σωστά όλα τα τεχνητά μαλλιά, συνιστούμε να λυγίζετε το πλαστικό μερικές φορές κάνοντάς το πιο ευέλικτο και φιλικό και το πιο σημαντικό, έτοιμο για εγκατάσταση.

Συμβουλή: Χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι μαλλιών για 5-10 δευτερόλεπτα στη ζώνη μαλλιών θερμαίνει ελαφρώς το πλαστικό και βοηθά στη χαλάρωση των άκρων με αποτέλεσμα μια ευκολότερη διαδικασία αφαίρεσης.

Πώς αφαιρείτε το ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS από το κεφάλι σας;

Απλά τοποθετήστε ένα χέρι στο πίσω άκρο του μηχανισμού και με το άλλο σας χέρι θα χρησιμοποιήσετε τον αντίχειρά σας για να ανοίξετε το πρώτο άκρο. Μόλις ανοίξει το πρώτο άκρο, κρατήστε κάθε άνοιγμα με το δάχτυλό σας και τραβήξτε απαλά τον μηχανισμό μέχρι να βγει έξω από τα μαλλιά.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Choix και Superbe hair extensions;

Τα Superbe και Choix είναι κατασκευασμένα με το ίδιο 100% ανθρώπινο remy και τα ίδια υψηλής ποιότητας πλαστικά υλικά. Και οι δύο μικροζώνες παρέχουν εξαιρετική ευελιξία, ανθεκτικότητα και άνεση.

Superbe

  • Χειροποίητα και με κόμπους πάνω στον μηχανισμό, φαίνεται σαν να μεγαλώνει κατευθείαν από τη ρίζα για ένα τελείως απαρατήρητο φινίρισμα.
  • Μπορεί να φορεθεί με σιγουριά γύρω από τους κροτάφους και τη γραμμή των μαλλιών.
  • Ο απρόσκοπτος μηχανισμός είναι ιδανικός για πελάτες που τους αρέσει να έχουν τα μαλλιά ψηλά και για όσους θέλουν περισσότερη ένταση στη ρίζα.

Choix

  • Οι μικροζώνες Choix χρησιμοποιούν πλαστικό υψηλής πυκνότητας στο οποίο είναι προσκολλημένα τα μαλλιά και στη συνέχεια δένονται πάνω στο μηχανισμό.
  • Στο 1/12 μιας ίντσας, οι μικροζώνες choic είναι ελαφρώς ορατές κάτι που τους δίνει σχεδόν απαρατήρητο φινίρισμα. Ως αποτέλεσμα, ο μηχανισμός επιλογής είναι ιδανικός για όσους θέλουν να προσθέσουν ένταση, μήκος και άνεση για ένα ομαλό τελείωμα.

Όταν τοποθετούνται κατάλληλα στα σωστά μέρη, τα Superbe και Choix μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί για πρόσθετο μήκος, ένταση και στυλ.

Πόσο καιρό μπορώ να φοράω ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS πριν χρειαστεί προσαρμογή;

Ο μηχανισμός ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS είναι ένας υβριδικός σχεδιασμός που συνδυάζει τα οφέλη των μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων επεκτάσεων. Προτεραιότητά μας στα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS είναι να προστατεύουμε την ακεραιότητα των μαλλιών και για αυτό προτείνουμε οι ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS να προσαρμόζονται κάθε δύο εβδομάδες για να ανακουφίζουν την καταπόνηση και να επιτρέπουν στους στιλιστές να καθαρίζουν το τριχωτό της κεφαλής. Μετά από 2 εβδομάδες, τα μαλλιά μεγαλώνουν φυσικά και ο μηχανισμός απομακρύνεται από τη ρίζα και για αυτό είναι απαραίτητη μια ρύθμιση για να διασφαλιστεί ότι τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS είναι πάντα στη θέση τους.

* Μια προσαρμογή απλώς αφαιρεί τις ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS και τις επανεγκαθιστά.

Πόσες φορές μπορώ να φοράω ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS και πόσο διαρκεί;

Η καινοτομία πίσω από τον μηχανισμό ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS είναι η σχεδίαση του, έτσι ώστε τα extensions να μπορούν να φορεθούν ξανά και ξανά, για απεριόριστο αριθμό χρήσεων.

Οι επεκτάσεις μαλλιών ZIP LOXX μπορούν να φορεθούν μακροπρόθεσμα ή προσωρινά. Ενώ εγγυόμαστε τους για 6 μήνες, οι ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS μπορούν να διαρκέσουν πάνω από 12 μήνες εάν φροντιστούν σωστά.

Το ZIP LOX HAIR EXTENSIONS είναι ένα προϊόν χωρίς κινδύνους και καταπόνηση για στυλίστες και πελάτες.

Τι είναι οι Intermixx hair extensions;

Οι Intermixx hair extensions είναι ένας συνδυασμός Ombre και Balayage ή ανταύγειες που έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν ζημιές στα μαλλιά σας με χρώμα και / ή λευκαντικό.

Τι αντιπροσωπεύει το PB;

Το PB αντιπροσωπεύει το Piano Bar. Αυτή η hair extension αντιπροσωπεύει τις πολύχρωμες ανταύγειες. Υπάρχουν 3 διαφορετικές επιλογές χρωμάτων στην κατηγορία PB. Σε λίγα λεπτά, το Piano Bar προσφέρει την ευκολία και τα πλεονεκτήματα που έχουν οι ανταύγειες χωρίς καμία ζημιά στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Πρέπει να εγκατασταθεί το ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS από επαγγελματία κομμωτηρίου;

Συνιστούμε πάντα να επισκέπτεστε τον επαγγελματία στυλίστα σας για σωστή εφαρμογή, προσαρμογή και στυλ. Το ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS δημιουργήθηκε  να είναι γρήγορο, εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη, καθιστώντας απολύτως δυνατή την άνετη εγκατάσταση και αφαίρεση του. Με τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS, εξαλείφουμε την οδυνηρή, ακατάστατη, χρονοβόρα διαδικασία εγκατάστασης και αφαίρεσης, χωρίς ζημιά και καταπόνηση για τον στυλίστα και / ή τον καταναλωτή.

Πώς είναι ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS ακίνδυνα;

Ο μηχανισμός ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS σχεδιάστηκε με έναν αβαρή, εύκαμπτο, πλαστικό μηχανισμό που ασφαλίζει στη θέση του με το Ztool. Δεν χρησιμοποιούμε μεθόδους κόλλας, ταινίας, θερμότητας, συγκόλλησης ή ραψίματος που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Απολύτως κανένα πρόσθετο προϊόν δεν χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση και την αφαίρεση των ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS, καθιστώντας τα την ασφαλέστερη και πιο υγιεινή επιλογή στην αγορά σήμερα. Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός δημιουργήθηκε ειδικά, με υλικά και μαλλιά υψηλής ποιότητας κάνοντας ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS το μέλλον των hair extensions!