Γνωρίστε Μας!

Η ιστορία των ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS ξεκινάει στην Αμερική και καθημερινά εξαπλώνεται σε όλο το κόσμο. Πλέον υπάρχουν διαθέσιμα και στην Ελλάδα για επαγγελματίες κομμωτές/τριες αλλά και για όποιον τολμά τις αλλαγές.

Τι είναι όμως τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS ;
Τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS είναι ένα παιχνίδι αλλαγής που γιορτάζει μια τολμηρή νέα εποχή υγείας, οικολογικής συνείδησης, ταχύτητας και ασφάλειας στην ιστορία των επεκτάσεων μαλλιών. Στο ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS, στόχος μας είναι να κάνουμε τις επεκτάσεις μαλλιών πιο υγιείς για το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, ταχύτερη εφαρμογή και αφαίρεση χωρίς άγχος ή κίνδυνο για τον πελάτη και το στιλίστα, καθώς και αόρατο αποτέλεσμα ως προς τον τρόπο εφαρμογής του.
Τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS εξαλείφουν τους κινδύνους της κόλλας στα μαλλιά, στο ράψιμο ή σε άλλες βαρύτερες μεθόδους εφαρμογής. Ένα πλήρες κεφάλι μαλλιών μπορεί τώρα να εφαρμοστεί εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά αντί για ώρες και μια γρήγορη αλλαγή γίνεται σε δευτερόλεπτα. Ο μηχανισμός ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS σχεδιάστηκε με έναν ανυψωμένο, εύκαμπτο, πλαστικό μηχανισμό φερμουάρ που ασφαλίζει στη θέση του με το Ztool. Δεν χρησιμοποιούμε μεθόδους κόλλας, ταινίας, θερμότητας, συγκόλλησης ή ραψίματος που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Απολύτως κανένα πρόσθετο προϊόν δεν χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση και την αφαίρεση των επεκτάσεων μαλλιών ZIP LOXX, καθιστώντας την την ασφαλέστερη και πιο υγιεινή επιλογή στην αγορά σήμερα. Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός δημιουργήθηκε ειδικά με υλικά υψηλής ποιότητας και τα μαλλιά, κάνοντας τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS το μέλλον των επεκτάσεων μαλλιών!