ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΣΤΑ HAIR EXTENSIONS

Τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS αλλάζει τα δεδομένα, γιορτάζοντας μια νέα εποχή υγείας, οικολογικής συνείδησης, ταχύτητας και ασφάλειας στην ιστορία των hair extensions. Στο ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS, στόχος μας ήταν να κάνουμε τα hair extensions πιο υγιή για το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, οικολογικά με λιγότερα απόβλητα, με ταχύτερη τοποθέτηση και αφαίρεση χωρίς άγχος ή κίνδυνο για τον πελάτη και τον στυλίστα, καθώς και απαρατήρητα. Μετά από 4000 ώρες μηχανικής, ανάπτυξης και εκτεταμένων δοκιμών με κέντρα αισθητικής, στυλίστες συντακτών και διασημοτήτων, επενδυτές και καλλιτεχνικούς διευθυντές, τελειοποιήσαμε τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS, μια πραγματική ανακάλυψη που έχει ήδη κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Αυτή άλλαξε τα πάντα.

ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΟ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ

Μακροπρόθεσμα. Βαχυπρόθεσμα. Προσωρινό ή άμεσο αξεσουάρ. Με γνώμονα το μέλλον, έχουμε δημιουργήσει μια προτωποριακή <<υβριδική>> εφεύρεση, που δεν συνδυάζει μόνο τις καλύτερες μεγάλης διάρκειας και clip – in extensions, αλλά επιλύει και τις πολλές προκλήσεις τους. Τα ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκτεταμένη ή προσωρινή χρήση και προσθέτουν μια κατηγορία στο χώρο της ομορφιάς που προσφέρει τα hair extensions ως γρήγορη αλλαγή τόνου και ως πρόσθετο αξεσουάρ μόδας. Όλα χάρη στο επαναστικό τρόπο που εφαρμόζονται.

ΥΠΕΡ-ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το ακίνδυνο ZIP LOX HAIR EXTENSIONS εξαλείφει τους κινδύνους της κόλλας στα μαλλιά, το ράψιμο ή άλλες βαρύτερες μεθόδους εφαρμογής. Ένα κεφάλι πλήρες από μαλλί, μπορεί πλέον να επιτευχθεί εύκολα, μέσα σε 5 – 20 λεπτά, αντί για ώρες πουχρειάζονταν στο παρελθόν και μια γρήγορη αλλαγή γίνεται σε δευτερόλεπτα.

ΧΩΡΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ HAIR EXTENSIONS

Για πρώτη φορά στην ιστορία των hair extensions, το ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS είναι ακίνδυνο, άνετο στη χρήση, καθώς και πιο υγιές για το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, που είναι η κύρια προτεραιότητά του. Στο παρελθόν, αυτό ήταν μια σοβαρή ανησυχία για τους λάτρεις των hair extensions, καθώς και των νέων χρηστών που ανησυχούσαν για τους κινδύνους τριχόπτωσης, ύστερα από εκτεταμένη χρήση.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Αυτή η νέα επιλογή χωρίς βάρος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί απεριόριστες φορές, χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα εφαρμογών του ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS, καθιστώντας το μια οικολογικά συνειδητή επιλογή που εξαλείφει τυχόν σπατάλη πολύτιμων μαλλιών. Ως αποτέλεσμα, τα hair extensions δεν παράγουν απόβλητα, καθώς μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Μετατρέπονται σε ένα διαρκές αξεσουάρ, αλλάξιμο στο άψε-σβήσε.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Σε μια άλλη εκπληκτική πρωτιά, οι απαλλαγμένες από φόβο ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS παραμένουν σταθερά στα μαλλιά ακόμα και όταν στεγνώσουν με πιστολάκι, πάντα χωρίς κίνδυνο για το τριχωτό της κεφαλής ή τα μαλλιά. Το ZIP LOXX HAIR EXTENSIONS είναι επίσης απαρατήρητο στη μπροστινή γραμμή των μαλλιών, ακόμη και όταν χωρίζονται ή έχουν φορμαριστεί. Λούστε τα μαλλιά σας χωρίς να ανησυχείτε, κολυμπήστε ακόμα και φορμαρίστε τα μαλλιά σας μετά χωρίς ανησυχία. Θα παραμείνουν στη θέση τους χωρίς να διακινδυνεύσουν την υγεία του τριχωτού της κεφαλής ή των μαλλιών.